Látogasson el webáruházunkba!

Cralusso Ray horgászúszó 30g (1027-30)

Webáruház  »  Úszók  »  Folyóvízi Úszók  »  Ray horgászúszó 30g
https://www.kingfishing.hu/termek/cralusso-1027-30-ray-horgaszuszo-30g
Cralusso Ray horgászúszó 30g
Ára:
1 500 Ft


Cralusso Ray horgászúszó 30g részletes ismertetője

A Ray úszó enyhén visszatartott, rakós botos úsztatós horgászathoz ajánlott.

  • A Cralusso által kifejlesztett poliuretán technológiával készült strapabíró korongúszó.

  • Az úszó test kialakításának és cserélhető, levegős antennáinak köszönhetően nagyon jól kontrollálható csalivezetést biztosít.

  • Közepes mértékű leszorító erővel rendelkezik, visszatartásnál kevésbé emelkedik ki a vízből, ellentétben a hagyományos úszókkal.

  • További előnye, hogy nehezebben akad fel rá a horgász zsinór, nem sérülékeny és cserélhetőek az antennái.

  • Alan Scotthorne előtt jól ismertek a Cralusso innovatív és eredményes horgászúszói. Az ötszörös egyéni világbajnok felkérte a Cralusso céget, hogy készítsen számára  nagyobb méretű Ray úszókat, melyek igen jól működnek az enyhén visszatartott folyóvízi úsztatásnál. Lényeges szempont volt, hogy jól kontrollálható, precízen vezethetők legyenek, az új, nagyméretű modellek is, amik később remekül vizsgáztak a világbajnokságon.

  • Az egyik legnagyobb halát fogta a világbajnok csapat egyéni bronzérmes versenyzője Klop Arjan. Egy 4,6 kilogrammos márnát tudott a szákba terelni a rendkívül gyors vízben!

  • A 2014-es horvátországi világbajnokság sláger úszója a Ray, melynek használatával a Holland válogatott világbajnoki címet nyert! Több csapat, köztük az angol, francia és a világbajnokságot megnyerő holland csapat is kizárólag ezeket a horgászúszókat használta!

Ajánljuk figyelmetekbe a következő videókat, az elsőben Alan Scotthorne beszél arról, miért a Ray úszót használta a világbajnokságon: